Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع سابق آمریکا در مصاحبه‌ای تاکید کرد که وی واکنش "مختلطی" به نحوه برخورد دولت واشنگتن با حمله روسیه به اوکراین داشته است.

به گزارش ایران اکونومیست، مارک اسپر، وزیر دفاع سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌بی‌اس گفت: دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا شروع متزلزلی در رابطه با جنگ اوکراین داشت.

وی افزود: به طور مثال من هرگز گزینه نظامی را از روی میز برنمی‌داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من این عدم تمایل و بی‌میلی در تامین جنگنده‌های میگ برای اوکراینی‌ها را درک نمی‌کنم. اما از آن پس فکر می‌کنم این موضوع مطرح و اوضاع عوض شد. ما در حال حاضر تجهیزات و تسلیحات بیشتری به اوکراین ارسال می‌کنیم. فکر می‌کنم آنها در یک صدا کردن متحدان که امری بسیار مهم است، بسیار خوب عمل کرده‌اند.

اسپر همچنین واکنش کنگره به این بحران را تحسین کرد و آن را "یکی از معدود مسائلی که کنگره را متحد کرد" دانست.

درست هفته گذشته دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که یک بسته کمک امنیتی به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار به اوکراین ارسال می کند که شامل مهمات توپخانه‌ای، رادار و دیگر تجهیزات می‌شود.

این بسته به دنبال دو بسته کمک امنیتی ۸۰۰ میلیون دلاری دیگر که توسط دولت بایدن در هفته‌های اخیر اعلام شده بود، و همچنین آنچه که امید دارند یک بسته ۳۳ میلیون دلاری برای حمایت از اوکراین در ماه سپتامبر باشد، مطرح شد.

با این حال دولت بایدن از زمان آغاز این جنگ اعلام کرده که به این جنگ نیرو اعزام نمی‌کند و با پیشنهادات برای ارسال جنگنده‌ها به اوکراین یا اعمال منطقه پرواز ممنوع بر فراز این کشور مخالفت کرده است.

مارک اسپر در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: بسیار مهم است که کشورمان و مردم آمریکا متوجه شوند که در این دوره بسیار مهم و حساس یعنی در آخرین سال ریاست جمهوری ترامپ چه رخ داده است. داستان‌های ناگفته، اتفاقات خیلی بد و مسائل خطرناک آن دوره که می‌توانست این کشور را به مسیر تاریکی ببرد، باید همگی مطرح شوند.

وی افزود: بارها اطرافیان ترامپ در کاخ سفید انجام اقدام نظامی علیه ونزوئلا و حمله به ایران را پیشنهاد داده بودند. یک بار یکی از نزدیکان ترامپ محاصره کردن کوبا را پیشنهاد داد. این ایده‌ها هر چند هفته یکبار مطرح می‌شدند و ما مجبور بودیم در مقابل آنها بایستیم.

اسپر در ادامه گفت: مقاومت کردن در برابر این ایده‌های "دیوانه" و رد کردن آنها بر عهده من و ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش بود. چهار موضوع بود که ما باید از وقوع آنها تا زمان انتخابات جلوگیری می‌کردیم؛ عقب‌نشینی‌های استراتژیک، جنگ‌های غیرضروری، سیاسی کردن ارتش و سوء استفاده از ارتش.  

ترامپ: ناوهای آمریکایی زشتند، کشتی‌های روس بهترند!

مارک اسپر همچنین در کتاب جدیدش تحت عنوان "سوگند مقدس" که قرار است روز سه‌شنبه منتشر شود، می‌گوید: دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا زمانی که در کاخ سفید بود از ظاهر به گفته خودش "زشت" ناوهای آمریکایی شکایت داشت و می‌گفت که کشتی‌های روسی بهتر به نظر می‌رسند.

وی افزود: ترامپ در مورد ظاهر ناوها نوع خاصی از زیبایی‌شناسی داشت و اغلب شکایت می‌کرد که کشتی‌های نیروی دریایی روسیه و ایتالیا جذاب‌تر از کشتی‌های آمریکایی هستند. بارها ترامپ شکایت کرده بود که ناوهای نیروی دریایی آمریکا زشت به نظر می‌رسند، در حالی که به طور مثال ناوهای روسی و ایتالیایی زیباتر، شیک‌تر و مانند یک کشتی واقعی به نظر می‌رسند. من در پاسخ به ترامپ گفته بودم که شاید اینگونه باشد اما کشتی‌های ما برای مبارزه و پیروزی در جنگ ساخته شده‌اند، نه برنده شدن در یک رقابت زیبایی. ما عملکرد را به ظاهر ترجیح می‌دهیم. اما این پاسخ من برای او راضی‌کننده نبود.

اسپر همچنین در کتابش نوشت: ترامپ نسبت به ژنرال الکساندر ویندمن، یکی از شاهدین در نخستین پرونده استیضاح رئیس جمهور حساس شده بود. ترامپ چندین بار از من پرسید که ارتش چه زمانی ویندمن را بیرون می‌اندازد؟

وی افزود: برای من بسیار تعجب‌آور است که چطور یک ژنرال ارتش می‌تواند رهبر جهان آزاده را آنقدر تحریک کند. هرگز این موضوع را درک نکردم.

اسپر همچنین در بخش دیگری از کتابش نوشت: ترامپ در ابتدا پیشنهاد داده بود برای نابودی آزمایشگاه‌های مواد مخدر که توسط کارتل‌های محلی در مکزیک اداره می‌شوند، حملات موشکی انجام شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مارک اسپر ، دونالد ترامپ ، حمله روسیه به اوکراین ، جو بایدن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مارک اسپر دونالد ترامپ حمله روسیه به اوکراین جو بایدن رئیس جمهور مارک اسپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رمز ارز را دوست دارید به من رای دهید (فیلم)
  • انتقاد جان کری از ترامپ در ششمین سالگرد خروج آمریکا از برجام: ایران را قوی تر کردی و آمریکا را منزوی
  • اعتراف بایدن به کشتار غیرنظامیان به دست اسرائیل با بمب‌های آمریکا
  • بایدن: در صورت حمله به رفح، به اسرائیل سلاح نخواهیم داد
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند